Herhangibirisiiiiiii Kızlar gynoferon demir ilacı yazdı doktorum yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ama afedersiniz gaitam simsiyah oluyor normalde de kabızlık problemi yaşayan bi insanım ama kullanıp böyle bi problem yaşayan var mı ?
runkli0606 Herhangibirisiiiiiii demir ilacının özelliği o siyah yapıyor sıkıntı yok normal olması gereken bir şey
Omerkazim Herhangibirisiiiiiii canim benimde oyle bende yeni kullanmaya basladim.korkma bi sorun yok🥰
19982023 Herhangibirisiiiiiii ben kullanmaya başladım aynen bu şekilde çok korkmuştum o renkten 😂 ilacın yan etkisi olarak kabızlık yaptı bende de . Hemoroid vardı zaten bende daha da arttı şikayetim . Doktor ilacı değiştirdi . Farklı bir demir ilacı yazdı . Şuan affedersin dışkı rengi siyah değil ama kabızlık hâlâ devam ediyordu . Magnazi calsine diye bir ilaç yazdı da . O sayede iki üç gündür biraz rahatım
Beybilimomy Herhangibirisiiiiiii demir ilacının özelliğidir siyah yapması bende çok kabızlık yaptı değişmesini istedim maltefor verdi ondan epey memnunum