Sumeyyenur1 Salı günü sezeryan olacağım. Sütümün önceden gelmesi için ne yapabilirim. Siz neler denediniz sütünüz geldi ?
CemrePektas Sumeyyenur1 bebek emme refleksi gerekiyor malesef. Sen meme başı uyarması yapabilirsin son hafta. Krem sürüp uyarabilrsin masajla
Sumeyyenur1 CemrePektas lashion krem aldım onu sürüyorum meme başımda sıkıntı yok şükür 🙂 ama ameliyattan çıkınca da sütüm gelsin hemen istiyorum😅
CemrePektas Sumeyyenur1 işte herkes istiyor da olmuyor bazen😂 ben 3 gün sonra emzirebildim, süt gelse de bazen şartlar el vermiyor emzirmeye. Kendini iyi kötü herşeye hazırla li motivasyonun düşmesin. Sağlıkla kavuşun
defnezumram Sumeyyenur1 bana 32. Haftadan başlayabilirsin demişti burda birisi o öyle yapmış sütü gelmiş bende de sütüm gelmezse tedirginliği var da bestlak damla falan aldm yine
zezee-02 Sumeyyenur1 hiç takımtı yapmayın düşünmeyin kafa rahat olunca süt geliyor emin olun hep güzel düşünün ve bol bol yeşillik yiyip su için. Ben sezaryenden çıktığım anda sütüm gelmişti çok şükür inşallh bu hamileliğimde de öyle olur