Merhaba hanımlar, hamileliğim boyunca buraya gelip dogum hikayeleri okumaya bayiliyordum banada yazmak nasip oldu😊 hafta 38 39 geldi gelecek diye beklerken 40. Haftanın dolması itibariyle ne zaman doğarsa doğsun beklemiyorum artık diyordum kii 40+2de sabah sanci hissettim ama onemsemedim kahvaltı yaparken daha da şiddetli geldi ayni zamanda bebek karnımda sürekli toplanıyordu, en son kontrolumuzde suyumun az olduğunu söylemişti doktorum bu yüzden hastaneye gidip gitmeme konusunda kararsizdim biraz daha bekledim sancim kayboldu ama kasilmalarim geçmedi ne olur ne olmaz diye doktora gittik. 4 cm açıklık var dogum başlamış dedi doktorum ve yatış verdi nstye baglandigimizda kalp atışlarının iyi olmadığını söyledi ebe. Doktor geldi tekrardan muayene etti serum taktirdi nst aynı şekilde olursa sezeryan olur dedi ve nst yine aynı şekilde doktorum bebek için kaybedecek 1 dkmiz bile yok kabul ediyor musun dedi doktoruma çok güvendiğim için kabul ettim fakat genel anestezi istemiyordum diğer türlü tahlilleri felan bekleyecek vaktimiz yok dedi ve 5 dk içinde beni hazırlayıp ameliyathaneye indirdiler. Saniyeler içinde orda çalışan tüm personel hızla beni yatırdılar ve gerisini hatırlamıyorum. Bebegim 10 dk içinde doğmuş en çok üzüldüğüm ten temasımizin hemen olmamasiydi 😞 ben odaya 1 saat sonra geçtim 10 dk sonrada kızım geldi. Allahim inanamadim benim bebeğim olmuştu. Asla bitmez dedigim hamilelik artık bitmişti. Şükürler olsunki kızımla sağ salim kavuştuk. Hala ağrılarım var, anesteziyi atamadım ama çok şükür. Bekleyen herkes sağ salim kavuşsun yavrusuna inşallah 🥰