Zumra_elif61 Yasemin-2424 biliyorum hem hemen gelsin istiyorum hem de ikinci olacağı için oğlumla beraber nasıl yapacağım die korkum büyüyor 🤔🫣😘
gizcansen Oznurkocuk benim de son 21 gösteriyor🫣hem geriliyorum hem seviniyorum, hem üzülüyorum duygular karışık☺️
23-0w-a Son 22 gün normal istiyorum heyecanla gün sayıyoruz bi yandan korkuda var tabi ama sıcakta cidden cok zor oluyor hamılelık ara ara kasılmalar ağrılar da basladı bi tuhafmıs bu son aylar sizdede oluyormu aşırı bunaldım 🤯
Yasemin-2424 23-0w-a aynı şekil fazlası var hatta o kadar bunaldım ki anlatamam uykular haram oldu sıcaktan bayılacak gibiyim klima fayda etmiyor
Humeyraa12 23-0w-a evet benimde 27 gün kaldı çok sıcak hava arada bir sancı vuruyor ter boşalıyor vücudumdan sanki zorlaştı ama sağlıkla gelsinler değer herseye 🫶🏻
Mrvedmrhan Son 16 ama heran gelebiliriz 🫠 Saglikli sihhatli bebeklerimizi kucagimiza alalim insallah 🥰🥹
g-gamzee @Yasemin-2424 son 11 ama hiç gelecek gibi değil doktor da perşembe günü daha 2 haftası var dedi 🤦♀️ Ama gelsin diye dua ediyorum çok zor son zamanlar özellikle sıcakta ayrı zor 🤦♀️