PrensinibekleyenAnnee Kızlar günaydın, ilk oğlumun ismi.Rüzgar ikinci oğlum olacak kuzey olsun istiyorum çokda sevdim ama eşim çok sevmedi istiyorum ki onunda içine sinsin koyacağımız isim bana farklı erkek çocuk ismi önerirseniz çok sevinirim 🌸
aysemor PrensinibekleyenAnnee Toprak olabilir sakinliği dinginliği bereketi temsil eden bir isim oldugu icin cok severim ben
dilaraRecep PrensinibekleyenAnnee benimde oglum olsa kuzey koyarim derdim hep ama abim kedi bakıyor hep kedilerinin adini kuzey koydu ilerde oglum olsa kuzey koyarim fln diyor bekar abim bu arada ama genede kuzey koysam ayıp olur diye koyamiyorum Yoksa kuzey ismi çook güzell
Hilalina PrensinibekleyenAnnee bende Kuzey koyacağım Rüzgar da çok sevdiğim Bi isim ikiside birbirine çok uyumlu olmuş canım Kuzey beğenmezse rüzgara uyumlu Toprak olabilir
Hilalina Hilalina PrensinibekleyenAnnee ben kızıma koydum Toprak ismini uniseks vi iskm oldugu icin şu an 6 yaşında :) Şimdi oğluma Kuzey koyacağım inşallah
PrensinibekleyenAnnee Hilalina ikna edersem kuzeyde kalacak canım galiba bende kuzeyi çok sevdim içime sindi
Sedefomur1 PrensinibekleyenAnnee Artun Kendine Güvenen, Onurlu, Ağırbaşlı. Mutlu, Talihli, Hayatından Memnun 🌺