smyynrr Anadolu yakasında detaylı ultrason icin tavsiye edebileceğiniz bir doktor var midir, normal takip icinde tavsiye alabilirim mumkunse pendikte..
Avril smyynrr Mehmet uludoğan çok iyi tecrübeli bir doktor Bağdat caddesinde muayenehanesi 2000 liraya yaptırdım ben 21 haziranda Sadece detaylı yapıyor ama perinatoloji uzmanı kendisi
Ece56 smyynrr Avril Ben de Mehmet Uludoğana gittim bugün hatta. Çok memnun kaldım çok tecrübeli ve iyi bir doktor.
ipek34_ Kurtköy Ersoy hastanesinde bende bugün detaylı ultrason yaptırdım Kaan bey baya ilgili bir doktor. Bebeğim pozisyon değiştirmediği için aralıklarla iyice görene kadar her şeyini tamamladı. Ben çok memnun kaldım. 1500 lira ücreti
ipek34_ miniskesi Doktor çarşamba ve cumartesi günleri geliyor diye biliyorum. Önceki gönderide adını yanlış yazmışım 🙈 Koray bey ismi soyadını bilmiyorum. Evet perinatolog. Ben cumartesi günü gittim yaklaşık iki saat hastanede kaldım. Bebek pozisyon oluşturmadığı için aralıklarla baya baktı. Hatta yüzünü inatla göremedik bugün tekrar çağırdı yüzüne de bakabilmek için. Ben çok memnun kaldım