Nezooo canım be çocuk işi cidden yarı bir evren aynı bir uzmanlık ilk bi YouTube videolarına baktım kim ne almış ne almamış neyden memnun kalmamış sonra Pinterest de listeler vardı onları bi kurcaladım ilk üç ay düşük riski çok olur üzülürsün dediklerinden pek bir şey almadım şubatta öğrendim hamileliğimi 23 nisanda 3 ay biterken oyuncaklarda ciddi bir indirim vardı Migros’ta hop oradan başladım sonra elimdeki listelerden yorumlara bakıp hangi markaları almam gerektiğine karar verdim yorumlara bakarken de o hafta indirime giren fiyatı diğer emsallerinden uyguna gelen varsa onları ayıklamaya başladım örneğin Avent süt pompası alacağım hepsi burada da indirim var hop hemen alma cimri ye akakçeye bir bak Google a yaz ve alışveriş kısmına bir tıkla Umay bebeğin bir kaç ürünü vardı trendyolda indirimdeydi Umay bebek sayfasına bir gittim kendi satışı daha uyguna gelen ürünler vardı diğerlerini yine trendyoldan yaptım bu arada trendyoldan premium yoksa olan bir arkadaşını bul her şeyde kargo ödeme ufak ufak çok gidiyor hepsi burada da aynı şekilde onda satın alabiliyorsun bir kargo parasına n11 ,morhipo da bazen şaşırtabiliyor bunların dışında ben burç alez bazı ev ihtiyaçlarını Hakkari ekspresten greenclean the elite home gibi organik bebek için uygun temizlik malzemelerini organik ali sitesinden mustela gibi bakım ürünlerini yada göğüs koruyucu gibi şeyleri Sachane Evdeeczane Kırmızı Beyaz gibi sitelerden aldım fiyat karşılaştırmak için bakın bir Kıyafet işini sonlara bırakın çünkü çocuğun cinsiyeti doğum zamanı çocuğun iri olup olmamasına göre töre yeniden hesaplanıyor ama müslin ,havlu, battaniye , çarşaf, ağız bezi önlük gibi şeyler alabilirsin yine kıyafet konusunda buradaki kozlar sağolsun lolons com fiyatları cidden iyi ama bazı ürünleri un yada trendyol indiriminde daha uyguna geliyor
Velhasıl üçüncü aydan itibaren alacaklarının listesi olsun markayı yorumlara bakarak seç ve içlerinden uygun fiyatlı indirimli olanları al bu şekilde gidersen en az 5 bin cebinde kalır 7. 8. Ayda yapacağın alışverişe göre şu an aldıklarımın üzerine tıklayıp güncel fiyatlarına bakıyorum dandik alt açma bezi vardı 60 lı mı neydi ben almışım 90 a olmuş bu gün 199tl akıl mantık işi değil böyle erken başlayıp listeden indirimli ürünleri eleyerek gidersen ben 7. Ayda şu an alacaklarımı nasipse bitiriyorum o da çocuk odası dahil yatağı seçtik o gelsin dün şifonyerleri kuruldu bir kaç ufak eşya daha var kurulacak kalan alana halısı ve son perdesi gelecek ve bitecek inşallah benim bebiş iri olduğundan ve ben çok minyon bir insan iken dehşet kilo aldığımdan bazen konuşmak nefes almak sürekli çamaşır yıkayıp ütü yapmaktan kesiliveriyorum elim ayağım gitmiyor resmen 8. Ayda oturup ancak punch panolarını yaparım istersem ama inşallah ay sonu çantamda hazır olmuş olacak hatta ay sonuna kalmaz bile ütüler biter bitmez onu halledip atık sadece doğuma kanalize olacağım spordu gebelik eğitimleriydi nasıl nefes alınır nasıl ıkınılır sezeryan olursa ne yaparım normal doğum durumunda ne yaparım psikolojik olarak kendimi hazırlayacağım artık