Gamselim Nasıl bir yol izlediniz, benim 13 haftalıkken 5,5 çıktı sonra 3 gün sonra perinotoloğa gittim orda 8 çıktı. Yüzde 85 engelli dedi sıvı falan aldırmak istemedim.
Zeynebtahir Gamselim ne önerdi şimdi size, sıvı alınsa netlesiyormuz hastalık. Ama dusukte olabiliyormus. Rabbim yardimcinz olsun.
Karanfill Gamselim benimde 14 haftalıkken 5.4 falandi doktor aynı hastanedeki perinatolojiye yönlendirdi bide CVS istedi onu istemezsen fetal DNA yaptırabilirsin onu da istemezsen yakından takip edilir dedi hiçbirini istemedim ben. Perinatoloji uzmanı da ense kalınlığı harici başka bı bulguya rastlamadi ama büyük ihtimalle bişeyi var bu çocuğun dedi aldirmamiz yönünde konuştu ama biz onu da istemedik tabi. Bunlardan önce bı doktora daha gitmiştim o da ense kalınlığınu çok yüksek olctu. onu pek ciddiye almamıştık çünkü bebeğin duruşundan olcememisti ama bı sıkıntı varmış demekki. Simdi 16 haftalık hamileyim.
Gamselim Cvs dedi önce ama fiyat 16500 fazla geldi bi tedavi yok bişey yok. O kadar parayı veremem. 18 haftada amniyosentez olabilir ama onda da kararsızım şuan 16 haftalık
Seymanurbozdag12 Gamselim inşallah bir şey olmaz sağlıkla alırsın kucağına detaylı ultrason da belli olur her şey
Gamselim Karanfill evet aynıyız seninle yapacak birşey yok bol bol dua etcez.. ama bazen içim öyle sıkılıyor ki nasıl yapcam nasıl bakcam bilemiyorum
Karanfill Gamselim ben ilk zamanlar daha çok sıkıntı ediyordum. herşey Allah’tan işte. sanki bu çocuk sağlıklı gibi hissediyorum ama herşeye hazırladım yine de kendimi. Şimdi merakla detaylı ultrason zamanını bekliyorum. Bakalım duzelcek mi ya da başka bi sıkıntı çıkacak mı 😞
Gamselim Karanfill en son gittiğim doktor burun kemiği var dedi.. ama ense kalınlığı en önemli belirteçmiş o haftada.