oznur16_ Kızlar 28 haftalık hamileyim kronik ürtiker alerjim başladı , çok kötüyüm geceden beri başına gelen var mı , n’aptınız böyle bi durumda
Ebruebos oznur16_ canım benim çocukluktan beri var kronik ürtiker. Gebeliğimin ilk haftasında başladı 6+3 şuan hala devam ediyor atak geçiriyorum ilaç almazsam . Aerius kullanıyordum doktor yasakladı zyrtec kullan dedi onu da yarım kullanıyorum zor durumda kalınca
hs93 oznur16_ merhaba bende de ürtiker var , buz uyguluyorum kaşınan bölgeye anında geçiyor . Benim doktorum da aeuris değil de zyrtec önermişti.
Ebruebos Ebruebos iyi bir cildiye doktoru varsa git benim doktorum depremden dolayı gitmiş kadın doğum doktoruma danıştım
oznur16_ Ebruebos şu an kaçıncı aydasınız , zararını gördünüz mü hapın . Bana da aynı haptan verildi de
oznur16_ İki gündür hastanedeyim endişeliyim . İğne yapılıyor ama fayda görmeedim . Dediklerinizi uygulayacağım . Beneğe zararı olur diye de çok korkuyorum
Ebruebos oznur16_ 6 haftalık şuan. Benim düşük riskim var kalp atışını duyamadık haftaya tekrar gidicem doktora. Zararı var mı bilmiyorum ama kullanıyorum.
hs93 oznur16_ 4. Ayımdayım. İlk 3 ayda da ürtiker sorunum vardı hoca çok çok mecbur kalmadıkça içme tabi ama dayanamazsan zyrtec al “b grubu kategorisinde” dedi.
oznur16_ hs93 hs93 yaşayan bilir derler ya gerçekten öyle , Allah yardım etsin size de bana da inşallah