Elif_56 İlk gebeliğim bugün tam 18 . Haftamiza girdik ama ben henüz hareketlerini hissedemiyirum sizce normal mi
piyanoogrtmnanne Elif_56 aynıymış bebeklerimiz ☺️ Ben seyirme şeklinde pıtpıt hissediyorum . İç karnım darmış belki sizin farklıdır daha sonraki haftalarda hissedilir
Elifeski22 Elif_56 endişe etme çok normal ben 24 de hissettim ilk gebelikte geç hissedilebilirmiş şuan 33 haftalık olduk gümbür gümbür vuruyor maşAllah 😂😂
summersu Elif_56 ben ayrıntılı ultrasondan sonra hissetmeye başlamıştım daha çok minik normal durumunuz
piyanoogrtmnanne Bceylan 😁 bilmiyorum ki her öyle yapışında efendim oğlum diyorum , elliyorum neresi atıyosa 😆
Dilek-54 işk gebelikte karın içi kalın olduğundan hissetmemen normal genellikle ikinci gebeliklerde daha erken hissedebiliyorsun hiç tedirgin olma çok normal 😙
Elif_56 summersu kaçıncı haftada yaptirmistiniz ayrıntılı ultrasonu neler yapılıyor mesela bende gidicem 20 haftalık olduğunda
Elifeski22 Elif_56 evet ilerleyen haftalarda hissedeceksin merak etme hafta ilerledikçe hareketleri daha güçlü daha belirgin ve bilinçli yapıyor 😀😀 benimki sabah daha yataktan kalkmadan tekmeliyor 😀😀 içerde futbol oynuyor gibi vuruyor 😂😂😂