Cigdemtrnn 1garipanne bir de herkes çikolata ye demiş olabilir ama o her bebek için olmuyor benim bebeğim tatlıya çok oynamıyor. Ama su iç mesela suyu iyi olan bebek daha çok oynar🥰
Tusse18 1garipanne 23+2 yiz kahvaltı yaptım tatlı yedim bana mısın demiyor,akşamdan beri tık yok çok hareketliydi halbu ki bende konuşuyorum parmaklıyorum inadına etmiyor sanki 🥹
Babyakca2891 Tusse18 bizde 23 haftalık olduk 3-4 gündür ne güzel tekme atıyordu bugün ses seda yok kahvaltı yaptım çikolata yedim şimdi kahve içiyorum korkuyorumda bi yandan annem daha küçük sürekli hareket etmez dedi vallahi delirticek bu çocuk beni ya😁
Batnm6565 Batnm6565 1garipanne benimde kız bende bu durumları çok yaşıyorum hiç endişelenmeyin sola uzanın biraz bekleyin sonra sırt üstü uzanın elbet gün içinde size tepki verecek sıkmayın canınızı
defnezumram 1garipanne hala hareket yok mu türk kahvesi ve vişne suyu öneriyorlar burda 2sinden birini içebilirsin
Nolmuss 1garipanne ohoo ben ılk haftalarda full oyle kustum merak etmeyin hıc bı zararı yok mideniz bos bu yuzden safra kusuyosunuz bebışle alakası yok
AybarsUmay_ 1garipanne çikolata dondurma gibi şeyler yiyip sırt üstü yatın öyle hareket etmezse sola yatın kötü düşünmeyin 🌼
Ilksen-30 26+0 a girdik buğün 2 gündür çok hareketsiz neden böyle yapıyorlar bilmiyorum özellikle yeni haftaya girerken böyle oluyor bide sıcaklarda ☹️
Tusse18 Ilksen-30 yaaa cidden siz söyleyince Farkettim benimde hep hafta başlarına denk geliyor hareketsizliği galiba ya
xbebegimx Ilksen-30 hafta baslarinda buyume atagi geciriyorlarmis o yuzden enerjileri kalmiyormus diye duydm ne kadar dogru bilmem ama benimki de gercekten oyle oluyor her hafta basi sakin geciyor
Tusse18 Babyakca2891 al benden de o kadar kavga ediyoruz karnımda insan annesinin sözünü dinlemez mi daha şimdiden 😅 bi yarım saat önce döndü herhalde zahmet oldu azıcık hareket etti ama azıcık yani 🥲
Babyakca2891 Tusse18 kız seninki dönüyormuş ben onuda hissetmiyorum sadece pıt pıt vuruyor canım bir tık acıyor ben tekmedir diye düşünüyorum
melekmommm 1garipanne vallahi biz anneleri sorgusuz cennete göndermeleri lazım 😂 bakıyorum hepimiz aynıyız. Sabahtan beri hareket etmiyor diye yemediğim kalmadı birsürü senaryo geçti aklımdan 🤦🏻♀️şimdide içerde halay çekiyor kasıklarım ağırıyor 🤷♀️