beyzaguvendi Kızlar 34+6 dayız kendimi aşırı şişkin hissediyorum bebiş mi sıkıştırıyor yoksa ödemden mi anlayamadım özellikle karnım patlayacak gibi sizde de oluyor mu?
1prensesannesi_ beyzaguvendi bende de öyle oluyir yemeğimi rahatça yiyorum sonra arkasına sade maden suyu içiyorum rahatlıyorum sende dene bence çok etkili geceleri falan yemek yiyebiliyorum rahatça 36+2 haftalık hamileyim ☺️
beyzaguvendi elo00 tamamdır deneyeceğim. yemeyince de bebiş aç kalacakmış gibi analık iç güdüm beni rahatsız ediyor🥹
ebru_isik34 Peki sende bir yere toplanma oluyor mu bende bu aralar çok arttı bebek kendinş topluyor ve kasıklarıma ağrı oluyor 🥺
beyzaguvendi ebru_isik34 evet özellikle kasık ve çatı ağrım hiç gitmedi sizin haftanızdayken de öyleydi. Ve fazla ayakta kalınca toplanması daha fazla oldu. Şimdi biraz daha iyi eskiye göre çok toplanmıyor. Ama sizin haftanızda çok normal🙏🏻✨
beyzaguvendi 1prensesannesi_ rennie olmadan asla bir şey yiyip hatta içemiyorum bile.😩 o kadar fenalardayım ki nefes alsam midem yanıyor. Şişkinlik hadsafa ve yemek yemesem bile aynı sorunla yaşıyorum🥹
1prensesannesi_ beyzaguvendi ya geçmiş olsun bnde bulantı ve kusma dan yiyemiyorum ama şimdi rahatım şükür sende rahatlarsın inşallah,🥺🤲🏻🤲🏻
beyzaguvendi 1prensesannesi_ size de çok geçmiş olsun bir an önce sağlıkla doğuralım kuş gibi hafiflemek istiyorum🥹