Aasli-342874 zezee-02 bende selime hanıma gidiyorum gebeliğin başından beri memnunum ben sormadan herşeyi anlatmış oluyor
linaa123 zezee-02 annem 8 sene öncesinde muaynelere gidiyordu Kenan bey diye bir doktordu memnundu şuan nasıl bilemiyorum ☺️
zezee-02 zezee-02 mervisk doğumdan sonra acaba ek ücret vs çıkarıyorlar mı bazı özel hastaneler gibi hani şu ilacı yaptık yok bunu kullandık doğum ücretinden hariç şu para ödenecek vs gibi
zezee-02 EbrumM-07 aa benimde doktorum kenan bey 🤭 benimki mecburi sezaryen biraz tedirginim sezaryende nasıllar ilgileri vs nasıl diye ya
zezee-02 EbrumM-07 detaylı ultrasonu yaptırdınız mı yaptırdıysanız orada mı yaptırdınız ücreti ne acaba
zezee-02 Aasli-342874 detaylı ultrasonu yaptırdınız mı yaptırdıysanız orada mı yaptırdınız ücreti ne acaba
zezee-02 EbrumM-07 henüz biz 18+3 üz doğumdan sonra görüşleriniz benim için önemli olacak sizi takip ediyorum o halde 🥰
zezee-02 EbrumM-07 detaylı ultrasonu yaptırdınız mı yaptırdıysanız orada mı yaptırdınız ücreti ne acaba
Aasli-342874 zezee-02 evet sezeryan oldu ,detaylı ultrasonu da orada yaptırdım zaten tek bir doktor geliyor 1500 tl vermiştim şimdi zam gelmiş olabilir
Handeblm @zezee-02 4 yaşında kızım var orda doğum yaptım gayet memnunum şuan 15 haftalık hamileyim ve oraya gidiyorum doktorum Betül hanım Ayrıca 3 gebelik kaybım oldu kürtaj laparoskapı ameliyatı bütün tedavımı orda oldum bir sorun yaşamadım ❤️
zezee-02 Handeblm bende kenan beye gidiyorum ilk sezaryenimi istanbul şafak hastanesinde yaptım. Oradan memnunum askında ama kenan beye daha içim ısındı sırf o yüzden burada devam ediyorum ama sezaryen nasıl olur orada da hafif atlatır mıyım terddütlüyüm