Woman3535 Kızlar özellikle riskli gebelere bakan bu alanda uzman olan gidip memnun kaldığınız perinatoloji doktoru var mı ?
Ayce09 Woman3535 recep has kızımda da şuan ikizlere hamileyim yine ona gittim direnç dışında bi sorun yaşamadım ama şehir dışından bile gelen hastaları var gebelde riskli hastaları doktorları ona yönlendiriyor diye biliyorum
Mutlulukkk Woman3535 bnde boyle bi post acmstim. Oraya yazanlar olmstu. Bulabilirsem etiketleyeyim sizi oradan bakin inşaallah
AleynaResul Woman3535 valla 16 sında gidicem kocaeli şehir hastanesine orda bu bölüm için tek doktor varmış bazılarını kabul etmeyip umuttepeye gönderiyormuş ilgilenmezse çingeneye dönüşüm muhteşem olur yani o kadar söylüyorum 😃
Euzunali AleynaResul niye ilgilenmiyorlar ki ben de kocaelindeyim ikizlere hamileyim benim de ihtiyacım olabilir Umuttepe deki doktor nasıl acaba 🤔 şehir hastanesinde sanırım düzen oturmadı daha dolayısıyla hiç uğramam diyebilirim,Umuttepe iyidir 👍🏻
AleynaResul Euzunali umuttepe de yasemin hanım varmış doktorum önerdi ama sıra almak çok zor dedi ondan şehir hastanesine aldım mecburen ama şikayetçi olan çok bilmiyorum
Kukulikukuli12 Woman3535 prof Dr Gökhan yıldırım. Bakırköyde yeri. 2 bebeğimde de ona gittim. Hatta dün detaylı ultrason yaptırdım. 1800 TL nakit. 2000 TL kredi kartı fiyatı. Ben cok memnunum.