Mrsfly adatuna ama şimdi öle dememelisin çünkü kendisi sormuş sizce de fazla değil mi diye.. soruyorsa millet de fikrini söyler 😂
CemrePektas Elifaras_ yaptırmadım malesef. Doktor senin için iyi olanı illa biliyordur. Güveniyorsan doktorunu dinle
CemrePektas Elifaras_ yani 40 haftaya girmişsin. Acele edilecek bir durum da var gibi yok gibi 😂 bilemiyorum ben 39 olucam bana da çatı muayenesi yapılacak bu hafta
Seval2468 Elifaras_ benim doktorum yapıyor. İlk oğlumda 37. Haftada yaptı 37+5 te suyum geldi bebeğim iri bebekti normal doğum istediğim için hızlandırdı. Şimdi yine 36 haftalık hamileyim yine iri bebeğim 37 de yapacak
Ihlamurrengi Sanırım Bülent Tıraş. Ünlülerin doktoru olan o. Ben İbrahim hocaya gidiyordum memnun kalmadım çok hızlı bakıp yolladığı için ama başka dr de bulamadım. Doğumu ne kadar acaba onun?
Byzyldrm Elifaras_ çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun inanın beni çok büyük bir yükten kurtardınız rabbim sizi darda sıkıntı da bırakmasın inşaallah sağlıkla huzurla bebeğinizi kucağınıza alırsınız Allah razı olsun tekrardan 🙏💜