Drnzgn Merabalar siz nasıl başa çıkıyorsunuz sıcaklarla özellikle geceleri ateş basıyor ayaklarımdan sanki alev cikiyor gece kalkıp kalkıp elimi tuzumu ayaklarımı yikiyorum artık ızdrap oldu bu sıcaklar
Nur_50 Drnzgn ben halının üstüne yattım ayaklarım parkede şuan🤣ayağımı soğuk suyla yıkıyorum sanki yatağa gitmeye alev alıyor.
Pofudukkbulutt Drnzgn bir tane mini vantilatörüm var onunla sıcakla baş ediyorum gece uyurken bile çalıştırıyorum yoksa sıcaklar çekilmez.
gizemcivil Drnzgn bende gece plastik buz kalıbını alıyorum kollarıma koynuma sarılı yatıyorum çok iyi geliyor ateş basıyor bana da
Drnzgn Nur_50 aynı benimde öyle soğuk su bile kesmiyor içine islatasim var bu sefer de sancı flan olur diye islatamiyorum
Sevdaltun Ölüm gibi bir şey ama ölmüyorum😁😁 sıcak benide çok etkiliyor ne yapsam da oturduğum yerden terliyorum
Drnzgn Pofudukkbulutt aslında evimin camlarını aça bilsem acayip ceyran yapiyor ve buz gibi oluyor ev ama yüksek kattayim ve 2 buçuk yaşında kızım var çıkar düşer korkusuyla açamıyorum cehennemi yaşıyoruz
Kiymetyildiz Sabaha karşı sabah serinliği oluyor ya hani ezan okunduktan sonra falan işte tam o derinlikte uyuyabiliyorum. Gün içinde de pervane sürekli açık
Drnzgn Kiymetyildiz uyumaya uyuyorum da kaç kez kalkıyorum her kalktığında soğuk suya koşuyorum kendimi hasta edecem heralde bu gidisle
Tugcecan26 Drnzgn günde 3 4 kere yıkanıyorum desem 🙈😅 alanyada yaşıyorum bütün gün klimanın karşısındayım tüm panjurlar kapalı ona rağmen durulmuyor havlum kurumadan yeniden yıkanıyorum doğurayım artık diye dua edip duruyorum ve daha 34+5 teyim 🤦♀️
Drnzgn Tugcecan26 bana gece çok zor oluyor sabah saatlerinde yatak odam serin olur öğlen sonu da oturma odam ama o gece ler ızdırap resmen siz ne güzel 30 lardasiniz ben daha 22 olacam çok var
Serap-asel Drnzgn ben resmen piştim göğüs altlarım felan pişti aşırı sıcak ayrıca kovaya su koyup ayaklarımı içine koyuyorum rahatlıyorum brz
Drnzgn Serap-asel ben ondan korkuyorum çünkü hamilelikte ayaktan usutmek biraz sıkintiki en fazla yıkıyorum
Ozlem_cet Drnzgn Arkadaşlar gerçekten Allah herkese kolaylık versin ben bu seneki gibi sıcak görmedim 31+3 oldum delircek gibi oluyorum sürekli terleme geceleri kaç defa uyanıyorum geçen gün ağladım artık sinirden
Drnzgn Ozlem_cet bende gece eşine çattim ben sıcaktan uyuyamıyorum sen fosur fosur nasıl uyuyorsun diye geceler ızdrap gibi resmen
EmineTarik Drnzgn eşim halime acıyıp klima aldı ama servis çok yoğunmuş takmasını bekliyoruz 🤦♀️ vantilatör yetmiyor artık duş alarak yaşamaya çalışıyorum 😅