1996snl ilacı içtikten sonra 2 saat sonra gelen sütü sağıp döküyorsun sonrakini verebiliyorsun o sırada mama ile desteklersin canım. Bir de batikon tentürdiyot yaraya iyi değil aslında yararlı mikropları da öldürdüğü için yara çok geç iyileşiyor. ama doktorun vermiş mecbur kullan bi yorum yapamam. Benim eşim bacağını motordan yakmıştı denizde de enfeksiyon kaptırmış. Çok da küçük bir alan değildi yani ayak bileğinde bilek komple şişmiş. Doktor bir batikon ve saçma daha önce adını duymadığım bir krem yazmıştı. Onları sürdük yara hiç düzelmedi hep akıntı devam etti. Sonra ben hemşireliğimden bildiğim ilaçlardan Rifosin ampul var yarayı çok güzel kurutur özellikle akan yaraları. Ondan bir de Furacin krem aldım. Önce bizimkinin yarayı izotonikle yıkadım, batikon kullanmadım Rifosin batikon renginde zaten ondan az bir şey sıktım üstüne furacin sürüp kapattım. Yara iyileştirmede en iyi kombinasyon budur. Tabi krem sezaryen yarasına sürülür mü bilmiyorum yaratı kapattırıyor mu doktorun? ama Batikon yerine Rifosin kullansan çok iyi olurdu. Biz biraz kilolu hastalara da sezaryen yerini dikerken cilt altına Rifosin sıkıyorduk akmasın diye.