Mewosss Kızlar allahtan bişey olmazsa pazartesi doğuma gidiyorum yarında bakım için kuaföre gidicem oje sürsürsem herhangi bi engeli olur mu ? Sezeryan olacağım bilenler destek lütfen
Ao526- Mewosss Salı günü sezeryan oldum. Tırnakta oje istemediler. Parmağına nabız takibi koyuyorlar Oyüzden birde olası bir yan etkide tırnaklar morarır ya ona bakıyorlar. Oyüzden ben sürmedim. Birde küpe kolye yüzük ne varsa çıkarmanı istiyorlar
Deletedmom0071 Mewosss sezaryende oje yasak canım. Vücuttaki oksijen seviyesi tırnaklardan anlaşılıyor ve sürekli kontrol ediyorlar.
Mediha99 Mewosss ameliyata girerken oje sürülmez arkadaşlar oradaki arkadaşlar elinde aseton onları temizlemek zorunda kalıyorlar yapmayın
Btss Mewosss vücudunuzun oksijensiz kalıp kalmadığını tırnak diplerinizden anlarlar. Erken tepki verir tırnaklar. Ve parmağa takılan nabzı ölçerin çalışma mekanizmasına engel olabilir diye oje sürmeseniz daha iyi. Çıkarttıracaklardır olursa da.
Catsofmom Mewosss Oje gördükleri an çıkarırlar ojeyle doğuma girilmez. tırnaklardan kandaki oksijen oranına bakmak zorundalar. Oturup oje mi silecek hemşire 🙈 o topa girme
runkli0606 Mewosss ayaktada eldede oje istemiyorlar hem parmağa bağlanan cihaz için hemde herhangi bir komplikasyon da parmakta morarma kontrolü yapabilmek için asla oje kabul edilmiyor. Çünkü sezaryen aslında dopum değil büyük bir ameliyat