gamizee_ Kızlar teoman ismi nasıl oğluma bu ismi koymak istiyorum kısaca teo deriz diyorum hoşuma gidiyor, ama olumsuz dönütler aldım sizce nasıl dürüst olun alınmam😊
Ess91 gamizee_ muhtesem bi isim bence koymalisin. Hem köklü hemde modern duruyo. Olumsuz dusunenler kendileri koymazlar olur biter
Nur_50 gamizee_ Canım arkadaşımın çoçuğu teoman deniz onlar teo diyo😃 yani olabilir tabiki ama çoğu yaşlı kesim istemiyor o neymiş diye.
Deletedmom0071 Bilinen ilk Hun hükümdarı. Güçlü bir şahıs. Bence güzel neden olumsuz düşünüyorlar ki boşverin ☺️
gamizee_ Deletedmom0071 evet tarihi yönüyle düşündüm ben de, genelde şarkıcı teoman geliyor insanların aklına bi de zincir kolye takarsın falan diyorlar hemen:) ama ben çok beğendim hem klasik hem modern inşAllah sağlıkla doğar da kuzum koyarım ismini🙏🏻
gamizee_ Duygrn ben de cool olduğunu düşünüyorum ama kime söylediysem ıhhh falan yapıyorlar o yüzden moralim bozuldu acaba bana mı güzel geliyor bi diye:)
gamizee_ Ess91 çok haklısınız önemli olan eşimle benim beğenmem bir de tabi büyünce oğlumuzun:) teşekkür ederim yorumunuz için😊
gamizee_ Nur_50 aslında teomandan önce deniz ismine bayılıyprum küçüklükten beridir hayalim erkek olursa deniz koyacağım diye ama kaynım tutturdu ben kendi oğlummolursa ona koyacam sizin koymanıza izin vermem benle ciddili kavga etti tamam dedim ben de koymam😄 teomanın yanına da yakışıyormuş ama işte içimde kalacak😄
Birannis Papaganimizin ismi 😃 hoşunuza gidiyorsa koyun tabiki etraf ne derse desin zamanla alınırlar söylendikce
Kukulikukuli12 gamizee_ Ayyyy bence içimize siniyorsa koyun. Yani etrafın aldı asla bitmez. Ahmet Mehmet koyarsın ayyyy cok sıradan başka isim mi bulamadık derler. Güncel yeni isimlerden koyarsın aman o ne anlamı neymiş ilk defa duyduk derler. Büyüklerin ismini koyayım dersin Offff onalr eskide kaldı derler. Yaniiiiii derlerrrrr derlerrrrr 🤣🤓
Arzuanne Beğenmeyenlerin bulduğu isimler ne acaba gayet güzel isim ben eski Türk isimlerinin çok seviyorum kocama da dedim de Pamir güzel diye köpek ismi gibi dedi ejjejdj