babydfn 22.11.2018 tarihinde sabah 9 da spinal sezeryan için hastaneye yola koyulduk çok heyecanlıydım odada hazırlıklara başladık süslemeler felan derken beni almaya geldiler ameliyathaneye indik belden iğneyi yaptılar sakın iğneden korkmayın hiç bir acı hiç yok hissedilmiyor fakat benim ayaklarımın uyuşmasına rağmen karnım uyuşmadığından dolayı genele karar verdiler uyandığımda odamdaydım ve melek kızım sağ sağlım yanımdaydı çok çok güzel bir duygu şimdi 8 günlük olduk bile kısa yazdım sormak istedikleriniz varsa buyrun :)
Emirpasam babydfn gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün . Bende ayın 14unde spinal sezeryan olucam tedirgin oldum suan neyden kaynaklı uyuşma olmadi acaba
Minikus babydfn o heyecanla bilemezsek uyuştu mu uyuşmadı mi ayy nasıl stres oldum bi an düşününce 🙄😀
Suzitosuzi babydfn Gözümüz aydın 💕👼🏻 Sorum şu süt ne zaman geliyor sezaryenden sonra? Sarılık olmasın diye illa mama mı vermek lazım ki ebeler mama ya da şekerli su asla verme diyorlar
babydfn Emirpasam yani bilmiyorum sormadım ama endişe etmeyin sizi test etmeden ameliyata başlamıyolar :)
Berilikom Emirpasam benimde ilk de uyuşma olmamıştı bunda direkt genel olup uyuycam hiç belden iğne olmıycam çünkü tutmuyor bende birde doğumdan sonra yarı uyuşukluk beni mahvetmişti o yüzden en güzeli genel benim için
Oznr Minikus oyle biseu olmaz canim merak etme belden asagin yok gibi oluyor boyle nasil desem odun gibi oluyor farkedersin zaten doktor da anlar korkma
Oznr Suzitosuzi 2 3 gun gelmeyenler oluyor mecbur veriliyor yani ama 1 2 kere den bisey olmaz sutun gelince rutin e doneveksin ztn
Suzitosuzi Oznr peki Doğuma giderken yanımızda alıp da mı götürelim lazım olursa mı alalım yoksa hastane veriyor mu? 😁 rumuz endişeli anne
Emirpasam Berilikom cnm bnde genel oldum ilkte çok zor ayıldım bebeğimi bile emzirmekte zorlandım şimdi önümüzdeki hafta sezeryani ve bn yarim denemek istiyorum ama olumsuz duyumlar da tedirgin etmiyo değil. Sende bel ağrısı baş ağrısı falan oldu mu peki .
Berilikom Emirpasam valla ben çok çabuk uyandım sadece üşüme çok oldu hemen odaya geldim bebeği getirdiler kucapıma emzirdim ilk belden iğneyle uyuşma çok yıprattı beni o yüzden bildiğinden şaşma kesinlikle direkt uyu 😘
Berilikom Suzitosuzi eşine söylüyorlar zaten o alıp gelir bişiy olmaz ya süt genelde hemen geliyor inş🙏