mavideniz6 Seymacelebi 6. Haftada başladım 16. Haftaya geldim yeni bıraktım ama zorlanıyorum ara ara yine kullanırım muhtemelen
Ozge0044 Seymacelebi hamileliğimin ilk 2. Ayında başlayıp 5. Ayına kadar kullandım onun sayesinde bişeler yiyebildim bana kalsa daha kullanırdım ama doktorum izin vermedi
Seymacelebi Haftaya girmek üzereyim bende bu ilacı sürekli kullanmak gerekiyor mu acaba? Kullanmadığım zamanlar çok kötü oluyor
ipek34_ Bende 22. Haftamda hala kullanıyorum. Böyle bağımlılık gibi bişey oldu hapım nerde hapımı verin hahaha 😂
Reyhann2 Haftada falan başladım gece yatmadan önce 1 tane yutuyordum ara ara birakmayi denedim ama 18-20 haftalarda tamamen bıraktım çok şükür
Sevoss16 Maalesef sadece bende etki göstermedi galiba hiçbir faydasını görmedim zofer diye ilaç yazdı onun sayesinde ilk defa bugün kusmadan geçirdim
Hulya5581 Seymacelebi doktor yazmıştı ama hiçbir faydasını göremedim şuan 21 haftalık mide bulantılarım 16. Haftada geçti birazda ilaç sanki bağımlılık yapıyor diyo etrafımda kullananlar