Herkese selam arkadaşlar sonunda bende okuduğum yüzlerce doğum hikayelerinin arasında yer almaya geldim bu arada biraz fazla uzun olacak :)
40+1 doğum yaptım doğumdan bi gün önce nişanım geldi acile gittim niye bilmiyorum sanırım biraz korktum kan gelmesinden,neyse doktor muayene falan ettikten sonra bi hafta var daha doğumuna dedi bu arada şehir hastanesiydi yine gittiğim acil neyse ertesi gün sürekli iç çamaşırım ıslak oluyordu bu kadar çok iç çamaşırı değiştirmem çiş kaçırmadığımın en büyük kanıtıydı, akşam üstü sancılarım ara ara yoğun şekilde geldi gitti biraz yürüdüm annemlerle konuştum onlarda gel bu sefer başka bi hastaneye gidelim dediler neyse gittik saat akşam 8e geliyordu doktor önce çatala çıkardı ilk defa çıkmışım değişik bişiydi , sonra ultrasonla baktı sonra nst bağladılar nst bittikten sonra tam ayağa kalkarken foşurt diye su aktı ama tutamıyorum baya geldi sonra doktor hemen yatış dedi 2cmde açıklığın var dedi o gece işte başladı herşey o kadar yüksek sancılarım vardı ki suni sancı almama gerekyoktu o geceyi sabah etmek ömrümden çok zaman aldı yalvardım artık beni sezeryana alın diye işte bunlar beni almadı yok sen şöyle yaparsın böyle iyisin diye diye sabaha kadar 4 cm açılma 7 8 gibi 7cm oldu tam on,on buçuk gibi açılma on cm olmuştu ama ben artık bayılıcaktım acıdan ağrıdan. bi ebem vardı ki gerçekten Allah bin kere razı olsun herkes yapıyor senin yapamayacaksın ne istersen söyle ben yanındayım diyip durdu bütün anlarda ıkınmaktan bi ara bayılıcaktım sanki ama oda geçti sonra bi anda ağlama sesi kızım geldi saat tam 11,3 geçe.. çok değişik bi an Rabbim bekleyen isteyen herkese nasip etsin sonrasında dikişlerimde oldu hatta ebe dikiş atarken ben teledondan diğer asistanlara bebeğin fotoğrafnı çektirip eşime atıyordum biraz dikişim fazla oldu ama oda bi sorun olmadı bi gece kalıp ertesi gün çıktık hastaneden böyle bi doğum yaşadım ..Gelsin diye yapmadığım yürüyüş temizlik hurma ananas herşeyi yaptım ama gerçekten geleceği zamanı o seçti güzel kızım annesinin aşkı biraz geç doğdu ama çok şükür sağlık vs bi problemi olmadı (bu arada muayeneye gittim doktorlar bebek hep iri normal doğum yapamazsın demişlerdi onuda yaptım :))çok fazla uzun oldu merak ettiğiniz şeyler varsa cevaplarım🫶🏻