MeralHandan Gebeliğimin 19. Haftasındayım🤰5-10 dk da bir wc ye çıkma ihtiyacı duyuyorum..Bir an önce iyileşmek istiyorum😔Evde neler yapabilirim? Bilgisi olan varmi?
1prensesannesi_ MeralHandan muz yiyebilirsin patates haslayabilirsin bir de pirinç lapası yiyebilirsin ben bunları yaptım yine de geçmedi 3 günden fazla devam ederse mutlaka doktora git ☺️
MeralHandan 1prensesannesi_ Bugün 2 veya 3. günüm olması lazım.. Ama daha yeni bu akşam patates haşladım yedim, bir an önce geçsin diye kahve limon ikilisini denedim 😔😔😔 umarım geçer 🙄
MeralHandan 1prensesannesi_ Ama baya kötüyüm, sürekli karnım gurul gurul… Korkmuyor değilim açıkçası hiç böyle olmamıştım🥴
1prensesannesi_ MeralHandan inşallah geçer canım karın ağrısı da kötü oluyor doktorum ilaç yazdı ama fayda etmedi maalesef 😥
1prensesannesi_ MeralHandan inşallah geçer canım karın ağrısı da kötü oluyor doktorum ilaç yazdı ama fayda etmedi maalesef 😥
1prensesannesi_ MeralHandan patates bı anda etki etmez canım ama üçüncü gününde doktora git hamilelikte 3 günden fazla ishal olunca riskli diyorlar 🥺
bubirbusra MeralHandan arkadaşım geçmiş olsun. Bende 17. Haftadayım. Aynı sorunu yaşıyorum. inşallah tez zamanda kurtuluruz 🥹🙈
MeralHandan bubirbusra İnşallah bakalım.. Sagolun sizede çok geçmiş olsun 🫂 Allah bizi ve bebeklerimizi korusun🤲🤲🤲🧿🧿🧿