Asel2702 Kızlar ne zamandır isim arıyoruz iki isim istiyorum Yusuf kesin olsun istiyorm ama yanına isim de çok kararsız kaldık Yusuf Barlas Yusuf Miraç ve yusuf Azer arasında sizce Yusuf Azer nasil
Gul_1704 Asel2702 yegnimin arı Azer birde yakışıklı görmeni isterdim kart postal gibi gerçekten güzel isim
Buhara Asel2702 Azeri arkadaşlar yazmış ama. Bende önermem neticede oğlu peygamber ama kendi iman etmemiş put ustası bir insan evladınla ne katabilir
iremebrar-24 Ben Yusuf’un yanına Eren ismini yakıştırıyorum. Ama üçü arasında Yusuf Azer daha güzel bence
Mariannaa Azer ismi hz İbrahimin babasının adı ve iman etmeyen biri o yüzden bence başka isim düşünebilirsiniz
Melekinci Yusuf ben de beyeniyordum, peygambar ismi deye. Fakat anlamina bakdim ,ah eden ,inleyen demekmis😕 vaz gecdim
Catsofmom Asel2702 Yusufun anlamı da çok kötü. Ah eden inleyen demek. Peygamber ismi diye çocuga kötü anlamlı isimler vermeyin. Peygamberin huylarını değil isminin kelime anlamını alır çocuk 🙈
Asel2702 Catsofmom Yusuf ismini beğeniyorum ve rüyamda görmüştüm ve iki yıl bekledikten sonra oldu rüyamda da ismi görünce erkek olunca koyarım diye niyetimden geçti ayrıca caiz diye biliyorum 🙏
Catsofmom Asel2702 Allah gönlünün muradını vermiş kuzum 🥰 adıyla bin yaşasın. sağlıkla gelsin inşallah 🙏 anneciği olarak en iyisini tabiki sen bilirsin