Sedefkitir _Hulya7106 Bende 5+2 yim keseye baktı ultrasonla 1 hafta sonrasına tekrar gün verdi salı günü tekrar gidicem biraz büyüsün bakalım dedi 🥰 2 buçuk yaşında bi kızım vardı 2. Gebeliğim 🥰
_Hulya7106 Sedefkitir pazartesi günü tam 5 haftalık oluyoruz bizde son adet tarıhıne göre umarım bende güzel haberlerle gelırım buraya korku heyecan hersey var ilk gebeliğim 🐣
_Hulya7106 Sedefkitir amin çok teşekkür ederim güzel dualarınız da bana da yer verdıgınız için rabbım sizinde gönlünüzdekini versin size ♥️
Nslhn_dyg _Hulya7106 ben 4+5 te gittim doktora keseye bakılıyor bebeğin yerleştiği yer düzgün mü ona bakılıyor kese mm olarak normal mi onu söylüyorlar bugün 5 haftalık olduk bizde çarşamba kontrol var kese içinde ki oluşuma bakılacak
_Hulya7106 Nslhn_dyg rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin bizde pazartesı 5 haftalık oluyoruz ilk kez kontrolümüz olacak korku heyecan hersey var rabbım güzel haberlerle karşılaştırsın bizleri
Mevlude_Sahin _Hulya7106 Bende 5 haftalıkken gittim doktor keseyi zor görmüştü vajinal muayene ile de bakabilirim ama gerek yok burda zaten Rahim içinde demişti. Zaten sonrası normal ultrason, kilo tartımı, şikayetin var mı bilmem ne şeklinde gidiyor
_Hulya7106 Mevlude_Sahin yaa umarım güzel haberlerle dönerım bende 🥹🤲🏻 rabbim sağ saglim aldırdın kucağınıza
Woman3535 _Hulya7106 ilk aylarda alttan muayene ettirmeyin bebeği görmeyebilir ama hemen alttan muayene etmesin benim doktorumda önermemişti ilk aylarda zorunda kalınmadığı müddetçe aklınızda bulunsun 🙏🏻 Hayırlı olsun bu arada sağlıkla alın kucağınıza 🙏🏻