A12_S07 Emsl 11+2 olduk sabah kusmalari hariç iyiz hiç kilo almamışım doktor cinsiyet tahmini bile yaptı ❤️🤲
happy-26 Arzuanne bnde 12 haftalığım ama ne kusma ne tiksinme hiç bişe yok bende sadece ara sıra halsizlik oluyor bide uyku
reyhanh Benim 11+2 bugün ultrasonda gördüm, ayak ve kolları belliydi 🥹 onun dışında halsizlik var, çamaşır deterjanı kokusuna tahammülüm yok 🥲
Firstmomfirstchild reyhanh 13+4 teyim kokusuz deterjanlar var o cok iyi geldi mide bulantima. Camasir bile asamiyordum onu kullanmaya baslayinca bir tik düzeldi. Bir de dalinin camasır toz deterjanından ve yumusaticisindan aldim o da agir kokulu değil öneririm :)
Arzuanne Ben 2 haftadır her şeyi yiyorum da sucuk kötü yapıyor ondan önce hep kustum asla yemek yiyemedim zaten 1 kilo almışım sadece
reyhanh Firstmomfirstchild bu günler geçecek diye sabrediyorum, ağzımdan nefes alıp ütü yapıyorum çamaşır asıyorum 😁 ama hiç aklıma gelmedi o kokusuzlar, bi bakayım ona teşekkür ederim 🤩
Firstmomfirstchild reyhanh bana da baska bir anne adayı söylemisti. Tabi o simdi dogurdu kurtuldu 😊 iste sıra böyle böyle gelecek. Bilgiyi aktara aktara 😃
reyhanh Beklenenim11 normal diye biliyorum, rahim genişlemesinden kaynaklı olabiliyormuş. Herhangi bir kan lekesi vs gelmediği sürece problem yok inşallah
happy-26 Arzuanne ben 60 kiloyum ama hiç belirti yok sadece halsizlik var o kadar bide açlık hissi hamile olmadan önce kahvaltı bile yapmazken ben şimdi erkenden kalkıyorum kahvaltı yapıyorum acıkıyorum
Emsl Kızlar günaydın ben konuyu açıp dönemedim benim hala şiddetle bulantım devam ediyor bu ay sonunda cinsiyet belli olacak dedi doktorum💕