Baharoloji Aysegulce1 merhaba bunu bilmiyorım da şehir hastanesinde doktor odasında usg var mı ayrı yere mi gönderiyorlar acaba biliyor musunuz?
Zuleyha_Evren Aysegulce1 haftaya sadece pazartesi diğer hafta hafta boyunca var listede Ağustos 3. Haftada hiç yok son hafta da çarşamba cuma görünüyor siz de inceleyin yine
efelinamoms Zuleyha_Evren burcin hanım listede çol fazla gozükmûyor 🙁 25inden sonraki hafta yokmu gercekten bu listeye göremi görev aliyorlar 😔
Miraykaan Zuleyha_Evren Bende necati hoca takipliyim 34 haftalıkken kontrole gidicem randevu aldım saat 2.40a 34. Haftada nstye sokar mı sizce
Aysegulce1 Miraykaan ben 36 dan sonra nst ye girdim erken bi sıkıntı olmadığı sürece istemiyorlar bende pazartesi gitcem inşallah
Zuleyha_Evren Miraykaan o biraz da doktora göre değişiyor sanırım. Bana ilk net 35. Haftamda yapıldı fakat daha erken girenler de var. Bu arada ben hiç Necati hocaya da gitmedim bilemiyorum net bir bilgi veremem yani
Zuleyha_Evren efelinamoms bana hasta kayıttaki kız verdi listeyi. Ben randevu bulamadığım için erken saatte gidiyorum. İstediğim doktorların hiçbiri yoktu bu ayki doktor listesi bu, bu tarihlere göre var doktorlar dedi.