Serifeisin36 Devlet hastanesine gidip Perinotoloji bölümünden yüksek riskli gebeler için randevu açmışlar detaylı ultrason için risksiz olupta giden yaptırabilen varmı
Merve171214 Serifeisin36 Bende devlet hastanesine gidiyorum normalde risksiz hamileliğim ama iki hamileliğimde de gittim perinotoloji bakıyor detaylı ultrasona
Mevlude_Sahin Serifeisin36 Ben özelde yaptırdım doktorum bana dahileye yada başka bölüme değil detaylı için özellikle Perinatoloji bölümüne git herhangi bir hastaneye demişti. Bende her zaman gittiğim hastaneye yaptırmıştım
Merve171214 Serifeisin36 genelde perinotoloji yüksek gebelik için ondandır ama daha detaylı bakılması için oraya gönderiyorlar
bdenerigokce Serifeisin36 2-3 sayfalık bir kayıt verdi ama ultrason resmî vermedi bende üstüne düşmedim benim için sağlık önemliydi🤷♀️
hunilimom Serifeisin36 tabi canom alıyorlar onalr detaylı da bakıyorlar bende hep perinatoloji ye yaptırdım detaylıyi
EslemBosnak Serifeisin36 kadın dogum doktoru perinatoloji için yeşil alan açtıktan sonra mhrs ya da 182 üzerinden alıyorsun evet düşük riskli gebelerede yapılıyor bnde devlet hastanesinde yaptıracağım cuma günü
bdenerigokce Serifeisin36 devlet ise evet mhrs veya 182 ama çapa yarı özel olduğu için çapanın sayfasından alıyorsun🫶🥰
EslemBosnak Serifeisin36 nasıl ilgilendiği ultrason kağıdı verip vermedigi hakkında da bilgi verebilir misin gittikten sonra
Serifeisin36 EslemBosnak yani gittim berbat bi ilgilenme sistemi kâğıt verdi resim de çoçuk denen bir şey yok kapkaranlık herkeze aynı bahane yüzünü kalbini görmedim diyip diyip yolladı boş boş aralarında tatil hikayesi konuşuyolar tuhaftı yani git istersen genede sen bilirsin