Esraguvennn mercimek000 totalde 14 15 kg mi ne almıştım zaten çocuk doğunca nereden baksan 5 kg gitti o an 1 hafta içinde de eski kiloma döndüm
Firstmomfirstchild 13 haftada 51 kilo ile basladik hamileliğe su an 52.8 bebek zaten 800 grammıs su an galiba 😄 umarım böyle devam ederr ")
MehmedinZeynebi Firstmomfirstchild yok canım 22 haftada 450 500 Gr. Bebisler 13 haftada çok çok ufaklar 😉
ZeynalNaibee Firstmomfirstchild o haftalarda 250 300qram olmalıydı bence benİm 24haftalığımda 630qramdı
Firstmomfirstchild MehmedinZeynebi bilmiyorum ki ilk hamileligim 😊 ama zayıf bitiririm diye düsünüyorum cünkü aşırı yemek yiyorum
Birannis Ben ilk hamileligimde 54.8 dim başlangıçta sonra Bi 4 kilo verdim bulantilardan doğuma gittiğimde 63 dum doğum yaptım 3. Gün topuk kanı aldırmaya gittik tartıya çıktım 54.8 dim 😃 şuan da 57 kilo 19+2 yim 400 gr falan anca aldım hatta hiç almadım
MehmedinZeynebi Firstmomfirstchild Zayıf bitirebilirsin yada son ayda aşırı şişe bilirsin herkesin gebeliği kendine has herşey sağlıkla ilerlesin de 🤎
Firstmomfirstchild MehmedinZeynebi herşeye tamamım yeter ki sağlıklı gelsin 😊 sismanlayalım ne olucak bir bebis içim tombul yanak olmaya raziyimm🥰🥰
MehmedinZeynebi Firstmomfirstchild bence gebelikte alınan kilolar veriliyor ama dikkat etmekte sart ilk çocuğunda bı haftada aynı kiloma döndüm sezeryan olmama rağmen
sultanssa aya kadar hic kilo almamak 4. aydan sonrada ayda 1 1.5 kilo almak idealiymiş. ilk gebeligimde ne bulduysam yedim 20 kilo aldim dogumdan ciktigimda sadece 5 kilo gitmisti ikinci gebeligimde abartmamaya calisiyorum umarim tekrardan 85 i gormem 🙄 bu arada aldigim kilolari geri vermistim 🫢
incitanesi__ mercimek000 hamileliğim boyunca 16 kilo aldım normal doğum yaptım kızım şuan 49 günlük ve ben 11 kilo vermişmiş 5 kilo fazlam kaldı Merak etme veriliyo o kilolar Birde bende şöyle bir durum oldu doğum yapıp ertesi gün eve geldiğimde yine aynı kilodaydım şaka gibi 😂 inanılmaz ödem oldu bende ve 1 haftaya geçti sonra bir bakmışım 11 kilo gitmiş bile Kimileri doğumdan çıktıktan sonra 7-8 kilo vermiş oluyo ben onlardan olamadım ödem yüzünden 😳