deryaaca Merhaba, Detaylı ultrason için devlette randevu bulunmuyor. Olanlar da bakmıyor. Hem Devlet hem özel bakıyorum ama fiyatlar malum çok pahalı.Yaptıran anneler nerede yaptırdınız tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
bdenerigokce deryaaca çapada 660₺ ye yaptırdım, dr Tuğba gayet iyi biriydi bilgili ama ultrason fotoğrafı vermedi bende önemsemedim zaten istediğim sağlıklı sonuçtu🤲
Kukulikukuli12 deryaaca Bakırköy incirlide prof Dr Gökhan yıldırıma gidicem yarın. 1800 TL. İlk kızımda da bu doktora gitmiştim ozman hastanedeydi 2021 mayıs ayında 1500 e yaptırmıştım. Avicenna hastanesi Esenler 1600 TL Güney hastanesi Esenler 1500 TL Özel Güngören hastanesi 1750 TL gibi rakamları var sanırım
deryaaca Çapa için randevu baktım direkt perinatoloji bölümü yok sanrım önce gebe polinikliğine gidiliyor öyle mi? . Fiyatı gayet iyimiş. Keşke ultrason fotosu verseymiş çok zor değil sonuçta. Sağlıklı olmasına sevindim 😍
bdenerigokce Minigiim-vebenn52 takipli değilseniz ücret alıyorlar sanırım, takipli olmak için bir kez gitmeniz yeterli mi bilmiyorum sormanız gerek🤷♀️ benim vaktim yoktu direk perinatolojiden kendim randevu aldığım için yarı özel oldu🫶
elifsen Minigiim-vebenn52 çapada üniversite hastanesi olduğu için öğretim üyesi yaparsa muayene ücreti alıyor. Her bölümde öğretim üyesi ve normal doktor olarak iki seçecek var. Ben Cerrahpaşada gebe polikliniğine randevu aldım onlr beni perinatolojiye yazıyla gönderdi. Ücretsiz randevu aldım
Umut- Mecidiyeköyde prof.Aytül Çobanoğlu baya ilgilenmişti bende ozman bir çok yerden fiyat almıştım sonra arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine gitmiştim dört ay önce 1.200 falandı isterseniz bir fiyat alın
Omermom Medicana Beylikdüzünde Aytül Çorbacıoğluna yaptırmıştım. 2.5 ay önce 1950 ödemiştim. Memnun kalmıştım.