1prensesannesi_ 36+1 haftalık hamileyim ve bugün bebeğim hiç hareket etmedi tatlı şeyler yedim ama yine de hareket etmiyor başka ne yapabilirim hareket etmesi için lütfen acil cvb veriri mısınız korkuyorum biraz 🥺🥺😔😔
leila1 1prensesannesi_ kasması bir hareket sonuçta yerleri daraldı iyice bizim oğlanda pek kıpır kıpır değil olduğu yerde kendini düzeltiyor gibi sadece ama sayıyorum günde 10 u geçiyor sizde sayın. Ayrıca vişne suyu Türk kahvesi hareket etmesini sağlıyormuş burda okumuştum bir deneyin isterseniz
63_Emine 1prensesannesi_ bazen oluyor öyle bende de öyle oldu sırt üstü yatiyorum çikolata falan yiyorum yinede etmiyor sonra bianda hissediyorum hareketlerini içim rahatlıyor ama sizin gibide korkutugum anlarda oluyor inşallah bişey olmaz biraz yine bekle olmazsa acile git
Bal_1604 1prensesannesi_ öncelikle sakinliğini koru ben 38 .haftadayim artık benim bebeğimde eskisi gibi tekmelemiyor ağır şekilde hareket ediyor hatta canımı acitiyor bazen ama yinede uzanın sessiz sakin bir odada geçen gün burda bir bayan yazmıştı internetten alkış sesi açıp dinletmisti ve hareket etmişti bende denedim gerçekten hareketleniyor sizde deneyin belki o ise yarar .ama ağır hareket etmesi normal yeri daralmış artık 😌 sağlıkla kavusalim inşallah