Elitopatra25 Kızlar bir damla kadar çok açık bı pembe leke geldi benden ilişkiden sonra birde tuvalete gidince aşağıya doğru çok baskı hissediyorum sanki birşey cikcakmiş gibi doktorun numarası yok acile gitmelimiyim
Mahirissmoms Elitopatra25 ilişkide içe bosalma olmamalı cok bastırma olmamalı kahverengi genellikle normal oluyor ama pembe bilmiyorum
EmineTarik Elitopatra25 yüksek ihtimalle ilişkiden dolayı yasaklar doktor progestan verir ama doktor görsün en son ne zaman gitmiştin doktora rahim ağzın kısalmışta olabilir
gamzecgr Elitopatra25 amin inşallahhhh belki bi ufak zorlandıysa gelmiş olabilir ama siz tedbirli olun yine de ya gidin ya da takipte olun tekrarlarsa beklemeyin bi gidin
Sayin_m0m Bende de o haftalarda gelmişti hemen acile gittik korktuk tabi bebek gayet iyiydi tek seferlik oldu 30. Haftamda tekrardan geldi ve bitti. İçinin rahat etmesi için doktora gidebilirsin veya İstersen leke takibi yap artarsa acile gidersin
Elitopatra25 Sayin_m0m neden gelmiş peki size birşey söyledim doktor bu haftalarda leke gelmesi neden olurmuş diye takip edicem sürekli birşey olursa yine gidicem
Sayin_m0m Elitopatra25 yok bir şey demedi suyu kalp atışları hareketleri ve rahim uzunluğu iyi olduğu için telaş yapmamamı söyledi.