Rabia9905 2.5 hafta önce kan verdim 0.2 ml çıktı bugun kan verdim 1.20 çıktı ama 15 hazirandan beri adet görmüyorum doktorum kist tok dedi rahim duvarın kalın dedi kan testine göre konuşalım dedi haftaya kan testinş göstereceğim sizce nedwn adet görmüyorum
Hasret5506 Rabia9905 size bis diyimi aynısını yaşadım 18 inde 0.2 idi 23 inde .1,5 di sorna 5 gün sorna testte pozitif çıktı aynı şekilde kandada olabilir tabiki
merii10 5 ve üzeri gebeliktir birçok sebepten adet gormems olablrsinz tekrrdan bı kontrole gidin bnce
1prensesannesi__ Bu sonuçlar adet oncesi sonuclari mi gecikme sonuclarimi benim bat 7 8 agustos bugun kan verdim < 0.100 cikti hamile degilim diye varsayiyorum ama supriz yapabilirmi artarmı acaba tahmini yumurtlama gününün 9. Ya da 10. Gunu bu gün
1prensesannesi__ Tahmini yumurtlama 24 25 temmuz 22 ve 24 temmuzu degerlendirdim oncesi ve sonrasi arasinda neredeyse 1 hafta var
adatuna Rabia9905 anladım negatif değerleriniz maalesef. Her hastanenin negatif değeri gösterme biçimi bir olmuyor