Seyhanceren Kızlar doktor hafif idrar yolu enfeksiyonu var bol su tüket dedi yaşayan varmı aranızda kendiliğinden geçen ??
Bebegim_38 Seyhanceren benim vardı ama hafif değildi bayağı fazlaydı. Doktor ilaç verdi kullandım ona rağmen sıfırlanmamış, hafif kalmış, bol bol su iç dedi havalar sıcak olduğu için su yeterli gelmiyor dedi. İçiyorum bakalım 1 hafta sonra tekrar yaptıracağım tahlil
Nese20 Seyhanceren benimde var bana da bol su önerdi doktorum. Yanma hissiyatınız yoksa ilaç kullanmasanız da olur.
Yenibirii Seyhanceren bol su ic, hergün duş al, pantolon giyme elbise vs giy, taharet sonra iyice kurulama yap dedi üroloji doktorum. Saglik ocaginda ayriyeten hem kendi hemde eşinin ic camasirlarini ütüleyebilirsin de demisti
Seyhanceren Nese20 Yanma hissiyatı yok doktorda ilaç falan demedi zaten bol su iç dedi sadece umarım geçer 🩵
Seyhanceren Yenibirii dediklerini yapayım canım teşekkür ederim hafif olduğu için bunları yaparsam düzelir diye düşünüyorum ilerlemeden
deryaaca Benimde enfeksiyon çıktı. Yanma vs. yok. Sadece kasıklarımda ağrım var. Bugün gittiğimde doktorum ilaç yazdı. Yeni başladım bakalım inşallh geçer.