Evrem990 Kızlar pişmiş sosis sucuk yiyormusunuz daha yemedim ben 6 ayligim ama canim cok sosis istiyor
mervemurat16 Evrem990 işlenmiş gıda tüketimini pek önermiyor doktorlar. 4 aylık hamileyim sadece 1 kez sucuk yedim oda korkarak😁
gamzecgr Evrem990 işlenmiş gıda çok önermiyorlar 4.5 aylık oldum bir kere sosis yedim ama çok canım istemişti nefsimi körelttim daha da bi baya yemem sanırım
Mrvkrpnr Evrem990 tansiyon probleminiz varsa yada olup olmadigini bilmiyorsanız dikkat etmelisiniz sosis çok fazla çıkarttı tansiyonumu
Kukulikukuli12 Evrem990 sucuk evet yiyiyorum cok pişmesini dikkat ediyorum. Ama salam ve sosis normal zamanda da yemiyorum 😣
Nili4321 Ben 15 haftalık hamileyim doktorum dedi ki ayda bir kez canının çektiğini yemenden bir zarar gelmez bende yedim canım hep kumru çekiyor ne yapayım🥲 Kaan Kocatepe’nin YouTube de bir videosu var bununla ilgili lütfen izleyin
Firstmomfirstchild Nili4321 yaaa bende noodle yiyebilir miyimm 1 defa 😄 haftalardjr yesem mi diye düsünüyorum ama risk alamiyorum 🥰🥰
Xcbaby Evrem990 sosis bir kez yedim ikeada 😅 sucuk her hafta nerdeyse ama kasap sucuguydu iyice pişirip yedim
pera_ Evrem990 kız ye gitsin bir kereden ne olacak anam bacım herşeyi yiyorum bu ne paronayaklık canın istemiş ye işte ne plabilir kızart biraz yut işte 😁
Zehraargan Evrem990 sucuğu çok severim. Doktoruma hiç sormadım ama iyice pişirip sucuk yiyorum. Sosis, salam tüketmiyorum ama