ilaydakaya-21 Kızlar merhaba benim eşim iş gereği diyarbakirda çalışıyor hamile olduğumdan beri diyarbakirda evimiz de izmire de eşimin ailesi de diyarbakirda yaşıyor ben geçen hafta doktor kontrolüne gittim cuma günü hiçbir sknti yoktu hersey normal bugün gittim bebek 20 haftalık olması gerekirken 19 haftalık gözüküyor gelişimi 1 hafta geriden geliyor doktor da 2 hafta olursa risk dedi ozmn sknti yapıyoruz dedi ama bir hafta içinde bu şekil olduysa çünkü gecen hafta bise yoktu ilerlermi ne yapmam gerek bilmiyorum Herseyi ben kendim hallediyorum doktora tek gidiyorum bi markete gidiyorum tek herseyi alıp çıkamıyorum kaldıramıyorum e eşimin ailesine diyince de ne yapiyosun yapma diyolr yapmasam da olmuyor canımın istediğini zaten hicbizmn alamadım gece vs cunku eşim yanımda dgl stres yapıyorum bide herkes esiyle ben dglm vs üzülüyorum Stresten olurmu acaba 1 hafta da oldu bu şekil ilerlermi ne yapmam gerekiyor eşim gelsin mi soylimmi ona normalde 8 gün sonra gelick birdha gitmick erkenden çağırıp onun desteğini almam gerekiyor mu
Novamomy ilaydakaya-21 hamileliğimin son ayına girdim eşim sadece bu süreçte 10 gün görmüşümdür hep görevdeydi çok üzüldüm herseyimi kendim yaptım stres olduğum zamanlarda oldu ama bununla 1 hafta geriliğin bağlantısı olduğunu düşünmüyorum 2 haftanın üstü gelişim gerilikleri sorun oluyor suan bir hafta olan gerilik sonraki zamanlarda haftasının üzerinde seyredebilir
Guzelanne56 ilaydakaya-21 eşiniz de sende minyonsanız yada ailede minyon varsa genetık olabılıyor Ben minyon degıldım eşimde degıl aile de de minyon yok ama oğlumun 35+5 olması gerekırken 33+3 dü saglıkla doğum yaptım bazı bebeklerde öyle oluror malesef alt tarafı bebısınız 3500 doğacak ise 3 kg doğar minyon bi bebıs olur doğunca hızlıca kılo alıyorlar arkadaşım 2900 doğurdu eve gelene kadar 2650 ye düştü suan masallah etten bıleklerı cızgı cızgı olmuş yaşıtlarından çok çok önde Kaşar ceviz peynir yumurta yoğurt muz bunlara ağırlık verin lütfen unutmayın ki bebekler asıl kıloyu 34 den sonra hızlıca alıyorlar 34 den önce daha az kılo alıyorlar stres yapmayın en onemlısı annenın sakın mutlu olması
Novamomy ilaydakaya-21 beslenmene dikkat et süt ,yoğurt,kefir,ceviz,kaşar,çiğ kuruyemişler,karpuz ve protein ağırlıklı beslen önemli olan kilo değil sağlıklı olsun yeter 🙏🏻
Ftmlhn ilaydakaya-21 beslenmen nasıl bir de eğer sen ya da eşin minyon tipliyse bebek de öyledir kötü bir şey getirme hemen aklına yemene içmene dikkat et
Busetomris Cnm marketlerin uygulaması var ordan eve söyle ihtiyaçlarını. Market poşeti taşımamış olursun
ilaydakaya-21 Busetomris biliyorum ama ordan gidip aldığın gibi olmuyor onu alsan sebze meyve kalıyor bilemedm