Dilara-26 Gmzglsh valla aynen öyle inan hic bisey yoktu kapı süsü dedikleri çok iğrenç çirkin biseydi ben geri cıkardım yani sen düsün😂
meryy2615 Satiiyyy merhaba şuan 22 haftalık hamileyim, doktorumdan çok memnunum. Güler yüzlü ve ilgili bir doktor:)
napyaca Satiiyyy Merhaba, taşınma sonrası 32.haftada başladım ben Murat Bey’e gidiyorum. 37′de çatı muayenesi yaptı normal doğuma uygun dedi şimdi normal doğumu bekliyoruz. Genel olarak memnunum.
DilannBahtiyarr Hazır Eskişehir de doğum yapacaklar buradayken sorayım kızlar Batıkent Ümit Hastanesinde suda doğum var mı
napyaca Satiiyyy Normal doğum için nazlı kızımın keyfini bekliyoruz henüz doğum yapmadım ama memnunum, aklıma takılan bir şey olduğunda vs anında ulaşabiliyorum Murat Bey’e. Genel olarak da sağ olsun ilgili ve bilgisine tecrübesine güvendiğim bir doktor.
Satiiyyy Hzzz bende muhtemelen murat beye gideceğim ama 37.haftada geleceğim il dışından beni hiç takip etmedi yani inşallah kabul eder 🙏🏻
Sumeyyealts Annesii34 normal doğum için çaba sarf etmeden direk sezeryana mı yönlendiriyor ben normal doğum çok istiyorum şartlar uygun olursa falan sezeryancı diye duydum
Annesii34 Sumeyyealts hayır kesinlikle öyle bir sey yok bana da öyle diyen çok oldu bebeğim haftasıyla önden gitmesine rağmen normal doğumu destekliyordu benim çatım müsait olmadığı için sezeryan yapmak zorunda kaldım çatı muayenesine kadar normal doğum yanlısı arkadaşım normal doğum yaptı o da çok memnun kaldı
Sumeyyealts Annesii34 sevindim o zaman bende Dilek hanıma gidiyorum çok memnunum da bu konu kafama takılmıştı teşekkür ederim ☺️
Gmzglsh Sumeyyealts bende dilek hanıma gidiyorum şuan 38+5 im. Normal istiyorum en başından beri. Bana hiç sezeryan demedi. Normal istiyorum deyince inşallah en sağlıklısı o dedi. Çatım da müsaitmiş. Şu an bebek yerleşmiş açılma olması için birsürü tavsiye verdi onları yapıyorum. Hatta bebeğimin gelişimi de baya önde gidiyor ona rağmen hiç sezeryan lafı etmedi. Tereddütünüz olmasın siz ne isterseniz şartların uygunluğuna göre o yolda ilerletiyor.