dolunayes Ellifnurr 12 hafta varsa at Eşinle dogum tarihlerinizi Son adet tarihi İlk beta rakami yaz bakim
Ellifnurr dolunayes yok 10 haftalık var eşimin doğum tarihi 07.03.1998 benim doğum tarihim 02.09.1997 sin adet tarihim 23.05.2023 diğerini bilmiyorum iki kere gittim hastaneye doğru seçimler yapamadığımdan çok bir bilgim yok hala
Ellifnurr dolunayes  su var sadece 🙏🏻
Ellifnurr dolunayes direk ultrasonla bakıldı kan alınmadı keseyi gördüler hakilesin dendi sonrasında gittiğim de gene ultrasonla bakildi
Ellifnurr dolunayes yaaa çok teşekkürler inşallah kızdır suan oğlum var Allah bunu da kız olarak nasip ederse ikisinin de tadına bakarım Allah’ın izni ile 🌺🙏🏻🩷
dolunayes -kelebek kuzum oranlar erkek Resimler net degil Ust resimde kizi andiriyor ama net degil resim
imrn_smsk dolunayes Ayy inşAllah kız olur ikiz oğullarım var 1 yaşında post açtığımda herkes kız dedi🥰inşAllah doğru çıkar bitanede kızım olsun çok istiyorum❤️❤️❤️çok tatlı abileri var
imrn_smsk dolunayes ve mutlaka cinsiyeti öğrenince yazacağım size 21 ağustosta randevum 17 haftalık olcam ozaman gideceğim haber edeceğim size🥰❤️