Mervenur_kcbs dolunayes yaaa dur bende söyleyim Eşimin doğum tarihi 25.02.1991 Benim 16.05.1999 Son adet 31 Mayıs İlk beta 490
Gulkocccc dolunayes Bana da tahmin de bulunursanız çok mutlu olurum inanin İlk Beta 670 Baba 12.12.1989 Anne 18.08.1989 İkimizde 33 yaşında öğrendik gebeliği 27 Nisan son adet tarihim
dolunayes Gulkocccc resimde bebek erkek Ama ci mi bilmem bu kadar sakliyosa da kiz olabilir olursa sasirmam :)
Gulkocccc dolunayes netlesince mutlaka yazarım size çok teşekkür ederim 2bucuk yaşında bir oğlum var en önemlisi sağlıklı olması ama yine de çok merak ediyorum 🤗 kilolu olduğum için belki doktor net göremiyor bilmiyorum ama 🤦♀️
Gulkocccc dolunayes resimde erkek demiştiniz kendini sakladigi için kız olursa şaşırmam demiştiniz hatta çok teşekkür ederim bir oğlum var şimdi kızım geliyor Allah’ın izniyle 🤲🥰
Cansut20 edasontr Görüyorum bende burda postlar görüyorum pipi gösterdi erkek kesin dedi doktor detaylida değişti falan diye o yüzden sorayim dedim🤭
Cansut20 canparelerim_ Görüyorum bende burda postlar görüyorum pipi gösterdi erkek kesin dedi doktor detaylida değişti falan diye o yüzden sorayim dedim🤭Bir umut
canparelerim_ Cansut20 değişme ihtimali bile yok, çok bariz pipi🤭 hiç kordonla falan karıştırılacak gibi değil😁