Glitter Seymacakir ben de 39+3'teyim. Bi belirti tok. Doktorum bisey olmazsa 41de rahim agzina yumusatici fitil koyup dogumu baslatiriz dedi
Seymacakir muhteriz Ne yapıyormuş ki onlar? Ben de yürüyüş yapıyorum, merdiven inip çıkıyorum, hiç oturmuyorum ama yok 🤷🏻♀️ Durdukça da karnım çatlamaya başladı. Kaldı ki; 39+2’yiz, gel geliyorsan değil mi yani :)
Seymacakir muhteriz 40+0’dan sonra mı suni sancı vermeleri gerekiyor artık? Yasal olarak ne zaman doğumu mecburi başlatıyorlar acaba 🤔
muhteriz Seymacakir Rahmi uyarıp Kasılmaları başlattığını okudum en azından adaçayı içmeyi deneyeceğim inşallah işe yarar.🤷🏻♀️
Didem8508 Seymacakir Genellikle 40+0 ı bekliyorlar suni sancı için ama bu doktorların her birine göre değişebiliyor benimki bugun bana o sekilde söyledi 39+1 im baslatamam suan bekleyelim dedi
Didem8508 Bizde 39+1 olduk ama ne bir sancı ne bir kasılma ne de su, nişan vb durumlar var 😔 heyecanla bekliyorum ama tık yok
Bos muhteriz doktoeunuza sorun oyle icin isterseniz, bir de papatya cayini duydum etki ediyor diye aklimda kalmis ama emin degilim 🤷♀️