Aylanursu Mhr34 25+2 haftalık olduk bende istiyorum artık zaman çabuk geçsin sanki durdu vakitler ilerlemiyor ☺️
xbebegimx Mhr34 26+1 im zaman gecmiyor sanki, bugun sekerim oldugunu da ogrendim zaten riskli gebelikti iyice stres oldum😣
Ask-bebegim Mhr34 24.haftaya girdik herşey yolunda çok şükür sadece sıcaklar.mahvediyor Antalya’dan İzmir’e yazligimiza geldik durum yine aynı ama buna şükür
Mhr34 Aylanursu bana da öyle geliyor. Bir de sıcaklar iyice bunaltmaya başladı 🙄 zaman hayırlısıyla geçse de kucağımıza alsak bebişleri 🥰🙏🏻
Aylanursu Mhr34 evet biz Alanya’da yaşıyoruz çok sıcak nem de üstüne cabası getcekten inşallah canım tek isteğim o sağlıcakla kucağımiza almak☺️
hndpyrz Bende 26 haftalık oldum sanki Bu zaman a kdr geçti şimdi geçmiyor gibi geliyo bir an önce geçsin de sağlıkla alalım inşallahhhh 🫶♥️🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Mhr34 hndpyrz evet ya zaman durdu gibi geliyor bazen 😂 aminnn sağlıkla alalım minnoşlarımızı 🥰 bu arada şeker yüklemesi yaptırdınız mı?
Mhr34 hndpyrz xbebegimx stres olmayın ona göre önlem alınır, çözüm bulunur illaki. İçinizi rahat tutun inşallah sorunsuz geçer hamileliğiniz 🙏🏻
hndpyrz ardengunes açlık 125 tokluk 108 😀 çok demgesiz tam tersi çkkmalıydı sanrm ama birşey yok dedi doktoruM bende tsh cıktı yüksek kan vericem ayrca ultrason bakıp ilaca başlıcam
ardengunes hndpyrz 😄 benimde açlık 96 tok 109 cikti ama sağlık ocağında kan vercem bende bide onlar baksin
Mhr34 Ask-bebegim bizi en zorlayan şey sıcaklar galiba. İstanbul’da da nemden nefes alınmıyor. Allah’tan son aylarımız serin geçecek😊❤️