EslemBosnak canım ben özel takipliyim riskli gebeliğimdr yok hamd olsun 🙏🏻 herseyım normal cok sükür .. ama bakırköy sadi konukta perinatolojide atilla cankaya diye bir uzman doktor var bize cok övdüler esimde gidip hastaneye randevu aldı mhrs den alamadık cünkü. Ve inanılmaz memnuk kaldık cok begendık. Begenmeseydık özelde detaylı yaptırcaktık ztn ama gerek kalmadı. Sabah 9 da gittik. Öglen 12:30 da cıktık. Hatta ilk basta o gün icin randevu verilen 5 hamileyi iceri aldılar ve eşlerimizde aldılar bize egitim verir gibi cok güzel bir seminer tarzında konusma yaptı bilgilendirdi hem eşlerimizi hemde biz hamileleri. Detaylı ultroson ve doppler toplam 30-40 dk sürüyor herseyı söylüyor cok begendık cok memnuk kaldık kendisinden. Bebegin btn detaylı bilgilerini ölcümlerini vs kan akısı damarları fln rapor verıyor onuda ertesi gün kendı özeldeki doktoruma götürdüm.. sadece renkli resim vermıyor oda cok sorun degil ben ilgisinden alakasından ve bilgilendirmelerinden cokca memnun kaldım. Şiddetle öneririm..