Gebes66 Kızlar bugün kızım olacağını öğrendim erkek olsa babamın adını koyacaktım nasip olmadı kızım olursa diye bu isimleri düşündum kararsızım şuanda fikir verirmisiz, bana🥰❤❤
tunasmom Gebes66 Asya ismini hep çok beğenmişimdir bana çok cool geliyor 🙂 kızım olsaydı koymayı düşündüğüm isimlerdendi 🙂
minikmucizeemaak Gebes66 Asya ismini yeğenime koyacaklardı ama anlamından dolayı bi hoca koymayın demişti yanlış hatırlamıyorsam bi hocaya danış derim o ismi canım
Cey-cey Gebes66 kızımın adı asya yüsra 🕊yüsra koyucaktm sadece yüsrayı demekte cok zorlandılar asyayı kızım ve esim istedi Asya sifa veren tedavi eden Yüsra zorluklardan sonra gelen kolaylık insan yükünü hafifleten 🕊
tunasmom minikmucizeemaak ismin anlamında ne var ki ben araştırmıştım ismi dinen koyulamayacak bir isim değil
Gebes66 minikmucizeemaak şifa veren, tedavi eden, merhem olan anlamlarına gelir. Yazıyo nette canım yine ben bi sorayım saol
minikmucizeemaak tunasmom Bize bir hoca koymayın demişti yanlış hatırlamıyorsam 7 sene öncesinde ondan koymamışlardı canım yine de emin olamadım o yüzden bi danış diye sordum
minikmucizeemaak Gebes66 Sen bilirsin kuzum benim aklımda kalmıştı o yüzden söyledim hocaya bi danış diye belkide bizi yanlış yönlendirdiler
Gebes66 Cey-cey Asya isminin anlamı bnde öyle olarak biliyorum yukarıda dinen iyi değil yazmışlar kafam karıştı huyu nasıl canım kızınin ❤