Bhrakts Merhaba ben ilişki üzerinden kaç gün geçince (kaset )test yaparsak sonuç alırız bunu merak ediyorum bilen var mı acaba ??
Bebegim3444 Bhrakts adet günü gelince çıkar canım. Erken gebelik testi yapın. Nornal kaset testlerde çıkmayabilir. Kaset teste gecikme yaşanması gerekiyor.
Minmini Bhrakts ben adet günümden 1 gün önce miratech erken gebelik testi ile öğrenmiştim, hayırlı haberleriniz olsun🙏
1prensesannesi__ Bhrakts kaset test en erken gecikmeden 1 gun sonra cikariyo markaya göre degisebiliyo hcg 25 ile 50 yi gecince pozitif gosteriyo erken gebelik testleride markaya gore degisiyo en kalitelisi predictor early hcg 10 olunca gosterebiliyo
Bhrakts Bebegim3444 yumurtlamadan ne kadar sonra idrar testinde çıkıyor ki belki geç yumurtlamadan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum
Bhrakts 1prensesannesi__ benim Birgün gecikmem var ama test negatif çıktı art+ı med test ile yapmıştım Daha erken sanırım yada gecikmeli adet olacağım.
1prensesannesi__ Bhrakts kimi hamilelikte hcg degeri düşük oldugu icin ya da hormonlardan kaynakli idrara hcg gecmiyo o yuzden cikmayabiliyo boyle bir suphen varsa bence direk kan verebilirsin 😊