Bbusraerr Merhaba arkadaşlar benim bebeğim küvezdeydi bugün 21.gün hastaneyle konuştum yarın beni anne bebek uyumu için cagiracaklarmis bu anne bebek uyumu nedir kalanlar varmi burda kaldıktan kaç gün sonra çıkılıyor yardımcı olur musunuz
YuvarlanamayanPaanda Bbusraerr bende kaldım 2 gün 4 gün yogunbakımda kalmıştı kızım 2 günde odada kaldık bebeğin emdiğine kilo alışına sabah akşam tartılması yapıldı bebekde nefes emme süt vb problem olmadığını kilo alışı olunca yolluyorlar biz 14 grm almıştı drm hemen yoladı evinize geçin ilerleminşz güzel diye
Edaozkan Bbusraerr ben kaldım canım kızım 1 ay küvezde kaldı 4 gün de anneli odada bi Nevi sizi alıştırıyorlar mesala beni kızım nöbet geçiriyordu o 4 gün bana ilaç eğitimi emzirme herşeyi öğrettiler ve çok iyilerdi allah razı olsun kendi evlatlarıymış gibi gece gündüz baktılar
Htc_snn Bbusraerr ben kaldım 2 gün o kadar ilgi alaka varki anlatamam bana bebek emzirmeyi öğrettiler ders verdiler ne zaman istesem gelip yardım ettiler onların hakkını ödeyemem
Bbusraerr YuvarlanamayanPaanda benim bebeğim emmiyor benim göğüs ucu biraz çökük gibi birde yoğun bakımda biberon ile beslemişler bebegim ona alışmış memeyi reddetti bu durumda kilo verip bizi taburcu etmemelerinden korkuyorum umarım öyle olmaz
YuvarlanamayanPaanda Bbusraerr benimkide emmedi canım sutum tam gelmemişti ve mamayoda kabul etmedi 3000 kg doğdu 2600 ece getirdik zorla mama veriyordum damla damal zorla yutturuyordum en son tartıda 14 grm gördüler sürekli beslemeye çalışıyordum çünkü aptamil almıştık hastaneden onu önermişlerdi oğlumada onu kullanmıştım sonra eve geldik ve emeye başladı hastane sitesini attık 17 aylıkken zorla kestim hala meme düşkünlüğü vae
Simaymavi Rabbim cümlemize şifa versin🤲🏻Benimde bilgim yok üstte dursun diye yazdım hakkınızı helal edin
Edaozkan Bbusraerr epilepsi 3 günlükken birden nöbet geçirdi ve bu yüzden bir ay küvezde kaldı amaç nöbeti durdurmaktı şu kadar diyim sadece 6 gün geçirmezse aileye veriyorlardı benim 5 gün geçirmez 6 . Gün nöbet olurdu bazen 2 günde bir falan durunca yanıma verdiler emin olmak istediler çünkü ilaca başlanmıştı etkisi olmuş mu diye etkisi olunca verdiler
Bbusraerr YuvarlanamayanPaanda şuan bende geriliyorum hastanede tek baş başa kalacağımız için ilk çocuğum tecrübem yok