Erz25 16+1 deyim sabah koyu kahverengi bir akıntı olmuş ama böyle ince peltek şeklinde çok küçük başka hiçbir lekelenme VS yok peçeteye dahi bulaşmadı böyle bir durum yaşayan var mı acaba bir sıkntı olur mu sabah çok fazla halsizliğim vardı
gamzecgr Erz25 ben 15. Haftaya kadar ara ara kahverengi lekelenme yaşadım progestan kullandırdı doktorum o yüzden
Erz25 Maalesef gidebileceğim iyi bir doktor bulamadım henüz dün kontrole gittim hiçbir bilgi vermedi 16 hafta olduğum halde cinsiyet için bile erken dedi hastahaneler artık çok sıkıntı her gittiğimde pişman olup geliyorum
gamzecgr Erz25 acile de olsa gözükseniz olur içerde küçük bi kanama alanı oluştuysa eski kan damlamıştır sonradan kanamaya çeviredebilir devamı gelmeyedebilir en azından ilaç başlatır içiniz rahat eder
Yaselink- Erz25 benim de olmuştu doktor miktarına ve gelme sıklığına göre değişir demişti. Benimki de bir defa az miktar olmuştu. Yerleşmede olurmuş öyle şeyler ama nolur nolmaz siz bebişinizi bi kontrol ettirin. Ama stres yapmayın