123Hamis123 Doktora sorduk zaten yüzme iyi gelir sadece derinde yüzme dedi. Giden var mı bu haftalarda
ececan2006 123Hamis123 ben 38. Hafta da bile gitmistim tatile kendinizi kisitlamayin sadece cok sicak gunes carpmasina dikkat edin bence
peri5860 123Hamis123 Ben de yarın günübirlik gidip bir denize gireyim diyorum aha şimdi enfeksiyon riski yüksek diyenler oldu. Hevesle kendime dünya para verip mayo aldım bir de eşimi ikna edip 🤣🤣
bombshell 123Hamis123 sırt ağrılarına, bel ağrılarına ve pelvik kaslara en iyi gelen şey yüzme. Hemde bu sıcak havada deniz gibisi yok valla. Çok aşırı kalabalık olmayan yerlerde güvenle girin denize. Dışarıda tuvalete girmek daha fazla riskli enfeksiyon açısından.
AslanMerak Turistik yerde yaşadığım halde ne deniz ne havuz girmeye çekiniyorum enfeksiyon riskinden dolayı. Faydasından çok zararı olur bu yıl da girmeyivereyim düşüncesindeyim seneye bir tatil ayarlar rahat kafayla gideriz oğluşu da alıp 🤷🏻♀️
Asel2509 AslanMerak bende ne havuza nede denize giriyorum enfeksiyon riskinden dolayı. Ne acıısı da bu sıcaklar da kızımı hergün hatta birazdan yine havuza götürmek oluyor. Uzaktan uzaktan izliyorum. İnşallah seneye Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse bebekle birlikte gireriz🙏🏻
Hil7889 123Hamis123 ben de gittim 30 da çok iyi geldi yüzmek 👯♀️ kramp girme olasılığndan demiştir derinleri de ☺️ gölgede kalmaya dikkat edin kremlenmeyi ihmal etmeyin iyi tatiller 🌸
BurcuSTopsakal 123Hamis123 Eğer denize girecekseniz enfeksiyonu dert etmeyin, denizden enfeksiyon geçmez. Özellikle de dalgalı bir denizse. Havuza asla girmeyin. Bir de ıslak mayo-ıslak saçla çok durmayın demişti benim doktor, ıslaklığa dikkat ✌🏻