GaMze-koran35 Ghuuzunolu iki oglandan sonra prenses geliyor sabırsızlanıyorum sağlıkla gelsin bebisler inşallah
leylaAraf tuq_ba bence değişme değilde iyi görememek bakamamk ile alakalı bişe erkek bebek kendini çok erken belli edermiş doktordan doktroa değişir bence
tuq_ba leylaAraf yani bende anlamadım erkek olsa şimdiye kadar kaç kere gittim hiç biri mi göremedi ben anlamadım ki iki oğlum var birde kız deyince çok sevinmiştim hayırlısı olsun artık bakalım
Samiree Bana 11de erkeye benziyor dediler,13te erkek dediler,16da yine erkek😁her gidisimde soruyorum cinsiyyeti deyismismi diye😂
Saygi_can leylaAraf 30 küsürlü haftalarda erkek bebek haberi alan çok kişi gördüm burada, değişik geliyor insana nasıl anladilmaz diye ama bebek gostermeyince bilinmiyor demek ki 🤷♀️
Fatmauzun_ Saygi_can doktor azızlıgı normalde 16 haftada net erkek dedıler 22 haftaya kadar ama ben hep baska baska doktora gıdıp sorardım bır kere kız dedıler sorna 31 lu haftalarda erkek pipi kucuk oce gocukmus oyle denıldı
leylaAraf Saygi_can valla ebnim doktor 12haftalik ama kesin kız dedi çok çok eminim dedi bakım bizde nasıl olacak inşallah yanilmaz