Bahar9198 Banuss en son 30 ağustosta adet oldum bidaha olmadım Doktora gittiğimde söyledim bi şaşırdı ozman 9!hafta 2 gün dedi ultrasyonda muayene etti 5 hafta 6 gün gördü 25 Eylül’de hamile kalmışım
Banuss Sarenry son adet tarihim 19 ekim boyle hesaplayinca 6haftalik oluyor bana cox garip geliyo o gunden nasil gebelik baslaya bilirki?🙊
Banuss AysegulAloluAcikgoz son adet tarihim 19 ekim boyle hesaplayinca 6haftalik oluyor bana cox garip geliyo o gunden nasil gebelik baslaya bilirki?🙊
AysegulAloluAcikgoz Banuss Tıp dünyasi boyle bazen insan anlam veremiyor :) ama bu sekilde hesapliyor doktorlarin çoğu:)
Deletedmom128 Banuss Bana da garip geliyordu başlarda. Yumurtlama tarihi olduğu için yumurtaların yenilendiği için gebelik başlangıcı sayılıyormuş. Bebek büyüdükçe alışırsın 😊
Senaagnsdvc Banuss benimde son adet tarihim 19 ekim programa göre 6 haftalık gözüküyor. Doktora gittiğimde ultrasonda şuan 5+3 olarak gözüktü 🤗 sanırım işin içine geç döllenme falanda giriyor
Banuss AysegulAloluAcikgoz Ya cok tesekkur ederim canim o zaman 6haftalik oluyoz:) sagsalim kucagina al bebegini🙏🏻
Irmakdkm Döllenme geçte olabilir erkende ulstrasona girebilirsin ama doktorlarda o şekilde soruyolar :)
Milly93 Banuss bide şu var Allah korusun dış gebelik fln olabilir git bir an önce tahlil ver keseyi gör en azından için rahat etsin
Milly93 Banuss Bencede doktora git ben son adetime göre 8+2 olmam gerekiyor diye hesaplıyordum ama 7 haftalıkmışım en iyi doktor bilgi verebilir
AlininAysesii Doktora git doktor ölçüm yapsın sen kendi kendine niye böyle bi hesaplama içine girdin ki?
Banuss Milly93 canim gidicem zaten dokturum yarin gelmemi istedi ben sadece meraktan bilmek istiyordum