Aysee1123 NurCan58 Niye erken olsun ne zaman isterseniz alın. Ben 15. haftamda başladım alışverişe şuan 28 haftalığım eksiğim yok diyebilirim. Kafam rahat 👼🏻😎
zynb_ozkn NurCan58 bende 4 aylık oldum cinsiyeti öğrenince bir 5li hastane çıkışı aldım birde corap gördükçe birer birer alırim sonlra dogru zorlanmim diye
NurCan58 Happymomme yaaa sabırsızlanmışsınız saglıkla gelsin insallah 😄😍ayrıntılı ultrasonda cinsiyetin farklı oldugunu ögrenenler olunca beklesem mi diye düşündüm
Rulina NurCan58 bizde 4 aylık olduk büyük eşyaları aldık 2 gün önce zamlanmadan alalım diye kücük cok eksik var yavaş yavaş almaya başlayalım bence son aylarda zor olur😭
Aysegulce1 NurCan58 cinsiyeti belli olur olmaz aldım ama bilinçsiz aldığım için bazı şeyler çok gereksiz aldigimi fark ettim 😄😄 ilkin gazabı diyelim
balevlatlarim3535 NurCan58 12. Haftada başladım. İndirimleri takip ediyorum uygun buldukça parça parça aliyorum. 24 haftalık hamileyim almam gereken çok az eşya kaldı.
pinkioctober Buse__ylmzz07 yalnızım zannediyodum🫠 6. Ayda başladım bebek arabası ve beşikle küçük parçalara doğru gittim 36 olduk hala eksik var ama kendime ait onlar da
Sinifcianne34 Haftadan itibaren almaya başladım. Cinsiyeti öğrenince ona göre almaya devam ettim. Her şeyi aynı anda alıcaz diye bi şey yok. İhtiyaçlarımızı sırayla indirimden indirime alıyorum sıkışmadan
AFamfs NurCan58 bi an önce başlayın ben 6 ayı bekledim hem herşeyin fiyatı arttı hemde ben ağırlaştım eski enerjim yok rahat gezip alamadım :(